منطقه آزاد ماکو- ماکو – رئیس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: ۵۸۰ تن گوشت قرمز طی یک سال گذشته در کشتارگاه های دام های سنگین و سبک این شهرستان تولید و مصرف شده است.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، فاطمه آیرم روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۱۳ هزار و ۶۶۹ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد.
وی اضافه کرد: از این تعداد یکهزار و ۹۲۶ راس را دام سنگین و ۱۱ هزار و ۷۴۳ راس را دام سبک تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است که پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا ۴ درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توسط خودروی یخچال دار توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، ماکو به لحاظ قرار گرفتن در محدوده جغرافیائی منطقه آزاد ماکو بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است. دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.

 

Likes(0)Dislikes(0)

این خبر را به اشتراک بگذارید :