۲۶۵ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

منطقه آزاد ماکو -ماکو – رییس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: ۲۶۵ تن گوشت قرمز طی پنج ماه نخست سال جاری در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و مصرف شده است.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، فاطمه آیرم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت، پنج هزار و ۵۳۷ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شده است.
وی اضافه کرد: از این تعداد، چهار هزار و ۷۱۷ راس را دام سبک و ۸۲۰ راس را دام سنگین تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است که پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا ۴ درجه سانتیگرادی نگهداری و در مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی با استفاده از خودروی یخچال دار توزیع می شود.
آیرم با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، ماکو با بیش از ۹۴ هزار نفر جمعیت به لحاظ قرار گرفتن در محدوده جغرافیائی منطقه آزاد ماکو بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است.

یک نظر بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + دوازده =