۳۰۵ تن گوشت قرمز در ماکو ذبح شد

منطقه آزاد ماکو – ماکو – رییس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: ۳۰۵ تن گوشت قرمز طی هفت ماه سال جاری در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان ذبح شد.

به گزارش پایگاه خبری خبرماکو، فاطمه آیرم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۶ هزار و ۸۹۲ راس دام سنگین و سبک طی این مدت در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد که پنج هزار و ۸۰۱ راس از این تعداد را دام سبک و یکهزار و ۹۱ راس را دام سنگین تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا ۴ درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودروهای یخچال دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می شود.
‘آیرم’ با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش پایگاه خبری خبرماکو، ماکو با بیش از ۹۴ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیائی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.

یک نظر بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =