بیش از ۱۲ تُن گوشت قرمز در شوط توزیع شد

منطقه آزاد ماکو – خبرماکو -رییس شبکه دامپزشکی شوط گفت: از ابتدای امسال ۱۲ تُن و ۲۱۲ کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان توزیع شده است

پویان اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو افزود: در این راستا، ۳۶۲ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه شوط با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد.
وی اضافه کرد: ۳۳۶ راس از این تعداد را دام سبک و ۲۶ راس را دام سنگین تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: کشتارگاه شوط سنتی است و پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودروی یخچال دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می شود.
اسماعیلی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش خبرماکو، شهرستان شوط در شمال آذربایجان غربی و در محدوده منطقه آزاد تجاری – صنعتی ماکو قرار دارد و در فاصله ۲۵۷ کیلومتری از مرکز استان واقع شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =