۹۷ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

منطقه آزادماکو – خبرماکو- رئیس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: در سه ماهه نخست سال جاری ۹۷ تن گوشت قرمز در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و توزیع شد.

فاطمه آیرم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو افزود: در این مدت ۲ هزار و ۳۵ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارت های بهداشتی و شرعی ذبح شد که یکهزار و۷۳۰ راس از این تعداد را دام سبک و ۳۰۵ راس را دام سنگین تشکیل می داد.

وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه صنعتی و مشابه کشتارگاه های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشه های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتی گرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچال دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می شود.

«آیرم» با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

ماکو با بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 10 =