افزایش ۱۲درصدی جوجه ریزی مرغ گوشتی در آذربایجان غربی

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان از افزایش ۱۲درصدی جوجه ریزی مرغ گوشتی در آذربایجان غربی خبرداد.
به گزارش خبر ماکو :خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا ) منطقه اذربایجان غربی ، “قریشی” در جلسه بررسی مسایل ومشکلات فرآورده های دامی شهرستان شوط با اشاره به رشد ۱۲ درصدی جوجه ریزی مرغ گوشتی در مرغداری های گوشتی استان نسبت به مدت زمان هفت ماه گذشته سال جاری ، افزود: باتوجه به افزایش بی رویه قیمت گوشت مرغ در بازارهای داخلی و برای رفع مشکل ۱۲ درصد جوجه ریزی را نسبت به مدت مشابه هفت ماه گذشته افزایش دادیم .
وی از تولید ۶۰ هزار تن گوشت مرغ طی سال جاری در سطح استان با توجه به افزایش ظرفیت تولید این محصول دامی در سطح استان خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید گوشت مرغ در آذربایجان غربی ۷۵ هزار تن است وبر اساس برنامهریزیهای انجام شده و افتتاح واحدهای جدید با ظرفیت ۱۵ هزار تن میزان تولید این محصول دامی در سطح استان افزایش و میزان صادرات این فرآورده دامی به استان های همجوار افزایش مییابد.
“جبارزاده” فرماندار شهرستان شوط نیز دراین جلسه با اشاره به تولید گوشت مرغ در این شهرستان گفت : امسال میزان ظرفیت مرغداریهای گوشتی شهرستان شوط ۴۰ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به تعداد مرغداریهای در دست احداث در شهرستان شوط تصریح کرد: هماکنون هشت واحد مرغداری در این شهرستان در دست اجرا است.
جبارزاده با بیان اینکه برای به بهرهبرداری رسیدن این واحدها نیازمند ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار هستیم، افزود: این مرغداریها به طور متوسط بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
فرماندار شوط خاطر نشان ساخت : بهرهبرداری از این مرغداریها میزان تولید گوشت مرغ در این شهرستان ۲۴۰ هزار قطعه افزایش مییابد.
![]() |
![]() |