بزرگترین عامل اقتدار و پویایی این انقلاب امانت داری خون شهدا و امام شهدا است

به گزارش آوای آزاد آذربایجان، حسین فروزان، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو در جمع مردم شهرستان شوط افزود: حضور پرشور شما ملت همیشه در صحنه امروز مشت محکمی بود بر دهان استکبار جهانی و ادامه راه خون شهدا است.
وی اضافه کرد: به عنوان مسئولان این نظام، باید برای این حضور بزرگ، در راه خدمت به مردم باید تلاش کنیم و به امت و خون شهدا خیانت نکنیم.
وی خاطر نشان کرد: دولت تدبیر و امید با رهبری، مقام معظم رهبری اندکی از مشکلات که از داخل و خارج به ما تحمیل شده را به سرانجام رسانده است.
وی ادامه داد: در این راستا منطقه آزاد ماکو در سه سال گذشته با توجه به اولویت ها که آماده سازی یکسری زیر ساختها زمینه را برای جذب سرمایه گذار و اشتغال زائی آماده کرده است.
فروزان گفت: روزانه بیش از هزار دستگاه کامیون تزانزیتی ازجاده بین المللی تبریز بازرگان تردد می کنند، به دلیل کم عرض بودن این جاده سالانه بیشترین سرمایه های انسانی دراین محور جان خود را ازدست داده اند، که سازمان منطقه آزاد ماکو با احداث ۴۰ کیلومتر از بزرگراه مرگنلر به ماکو در دو فاز که فاز اول آن در خرداد ۹۶ به طول ۲۰ کیلومتر وتا پایان سال ۹۶ نیز ۲۰ کیلومتر مابقی آن به اتمام می رسد.
وی ایجاد بزرگراه ایواوغلی، فرودگاه، بزرگراه شوط، احداث پارک بانوان ، دو سالن ورزشی، آبگرم شوط و بازارچه مرزی شوط از پروژه های مهم در این شهرستان عنوان کرد و افزود: بزودی فرودگاه منطقه آزاد ماکو با اولین پرواز خود با حضور خانواده های شهدا و جانبازان به مشهد مقدس راه اندازی خواهد شد.
وی به حضور سرمایه گذاران خارجی در بخش صنعت و برق اشاره کرد و گفت: چینی ها با ساخت نیروگاه برق و هندیها نیز در بخش صنعت در این منطقه سرمایه گذاری می کنند.

1 دیدگاه