دانستنی هاسراسری

داروخانه خبرماکو: پیاسکلیدین(Piascledine)

به گزارش خبرنگار سلامت خبرماکو، پیاسکلیدین یک داروی گیاهی متشکل از ترکیب سویا  و اوکادو به نسبت دو به یک است. هر کپسول ۳۰۰ mg  می باشد که ۲۰۰ mg  آن سویا و ۱۰۰ mg  آن آووکادو است. به عنوان مکمل در بهبود علایم استئوآرتریت به کار می رود. ادعا شده که اثر ضد درد و ضد التهاب  فوری دارد و نیاز به  مصرف داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDS ) را کم می کند و یا از بین می برد و در دراز مدت قدرت ترمیم مفصل را دارد. در مقایسه با گلوکوزامین و کندروئتین رژیم ساده تری دارد.

مکانیسم اثر

داروی پیاسکلیدین با مهار آنزیم‌های التهاب زا از جمله سیکلواکسیژناز ۲ (COX2) و نیتریک اکسید سنتتاز در بافت مفصلی و جلوگیری از تولید پروستاگلاندین E2 و نیتریک اکسید  (NO)، میزان التهاب در مفاصل را کاهش می‌دهد .

پیاسکلیدین سبب مهار تولید واسطه‌های ایمنی نظیر اینترلوکین‌های بتا-۱B(IL-1)  اینترلوکین- ۶ (IL-6) و اینترلوکین- ۸ (IL-8)  شده و از حمله سیستم ایمنی بدن به بافت غضروف جلوگیری می‌نماید. همچنین با تحریک تولید اگریکان و کلاژن نوع ۲ توسط سلول‌های غضروفی سبب ایجاد خواص آنابولیک و بازسازی مجدد ساختار غضروف‌های آسیب دیده می‌شود.

موارد مصرف پیاسکلیدین

درمان آرتروز , رفع درد و التهاب مفاصل , بازسازی بافت مفصلی , جلوگیری از تخریب غضروف‌ها , افزایش قابلیت تحرک بیمارانپیاسکلیدین دارای خواص درمانی طولانی مدت بوده و ماندگاری اثرات محافظتی آن حتی ۸ ماه پس از قطع درمان روی بافت مفصلی نیز مشاهده شده‌است.

مقدار مصرف پیاسکلیدین

روزانه یک کپسول همراه غذا به مدت ۳ الی ۶ ماه

موارد منع مصرف

حساسیت به داروعوارض جانبی پیاسکلیدین

میگرن، بثورات جلدی، درد معدهپیاسکلیدین یکی از ایمن‌ترین داروها محسوب می‌شود، زیرا عوارض شدیدی ندارد.

تداخلات دارویی

لووتیروکسین , وارفارین , آسپرین

فراورده های حاوی آهن

هشدارها

در موارد زیر دارو را با احتیاط مصرف کنید:

بارداری و شیردهی , کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال

نکات قابل توصیه

مصرف پیاسکلیدین در طی دوره درمانی میزان نیاز بیماران به داروهای ضد التهاب و ضد درد را کاهش می‌دهد.

 

مصرف در بارداری

گروه C . عوارض مصرف این دارو در جنین نامشخص است 

هیچ اطلاعاتی از استفاده از پیاسکلیدین در زنان باردار وجود ندارد. به عنوان یک اقدام احتیاطی، بهتر است از مصرف از پیاسکلیدین در دوران بارداری اجتناب شود.

 

دارو های مشابه

سلدرین , گلوکزامین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =

دکمه بازگشت به بالا