اخبار منطقه آزاد ماکوفرهنگی و هنری

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد ماکو معرفی شد

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی ماکو در مراسم معارفه معاونت اداری و مالی گفت: توانمندسازی دانشگاهیان باید در رأس امور دانشگاه قرار گیرد.

به گزارش خبر ماکو، رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی ماکو در مراسم معارفه معاون جدید اداری و مالی دانشگاه با اشاره به وظیفۀ اصلی دانشگاه که تربیت نیروهای معتقد، دانشمند و عالم است، افزود: دانشگاه باید این وظیفه را در همۀ حوزه‌ها درست انجام دهد و توانمندسازی کلیه دانشگاهیان بدین منظور باید در رأس امور قرار گیرد.636353122775509516

سیف الدین آب برین، با توجه به عزم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی ماکو برای ارتقا در رتبه‌بندی کشوری، تحول و اتخاذ روش‌های جدید و همکاری همۀ بخش‌های دانشگاه را شرط اجتناب‌ناپذیر تحقق این هدف دانست و معاونت اداری و مالی را حوزه‌ای بسیار تعیین کننده در این مسیر عنوان کرد.

وی توجه بیشتر به افزایش رضایت شغلی و ارتقاء مهارت کارکنان را لازمۀ وضعیت شتاب دانشگاه برای رسیدن به اهداف راهبردی دانست و اضافه کرد: برای اجرای این سیاست‌های پرشتاب نیاز به توان بیشتر است و این توان بیشتر با توانمندسازی همه حوزه ها ، اعم از اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه میسر خواهد بود.

رئیس دانشگاه واحد بین المللی ماکو عدم استفاده درست از سرمایه‌های انسانی را از مصادیق بزرگ‌ کفران‌ نعمت و سرمایه توصیف و تصریح کرد: در حالی که در حوزه انسانی بسیار غنی هستیم، ولی درست از آن استفاده نمی‌کنیم و برای استفاده درست از این سرمایه نیازمند دو ابزار مهم یعنی ارزشیابی و آموزش تخصصی هستیم.

وی ادامه داد: بخش اداری و مالی دانشگاه، شاهرگی برای کل سیستم است و ما باید قانونمند باشیم و به سمتی حرکت کنیم که کارمندان حیثیت و کرامت داشته باشند.

پریسا همت زادگان، معاون جدید اداری و مالی دانشگاه، نیز با اشاره به ضرورت حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم تصریح کرد: دانشگاه نسل سوم، دانشگاه کارآفرین و نیازمند تحول است و حوزه معاونت اداری مالی وظیفه دارد در راستای تحقق این اهداف بستر لازم را فراهم کند و گام‌های مؤثر بردارد.

وی محورهای برنامه‌ها و اهداف در حوزه معاونت اداری مالی را برقراری تعامل دوطرفه در فضای اعتماد، همفکری و همکاری با تمام حوزه ها، تقویت فرهنگ صرف‌جویی و انضباط مالی، تلاش برای شناسایی منابع جدید و کاهش وابستگی دانشگاه به منابع مستقیم شهریه دانشجویی، جلوگیری و ممانعت از استراتژی آزمون و خطا، تلاش برای اصلاح نظام بروکراسی و انجام کار در حداقل زمان، قانونمندی، تلاش برای سامان‌دادن به وضعیت پرسنل، ایجاد بانک اطلاعات و برقراری عدالت برشمرد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

دکمه بازگشت به بالا