اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

وقف ۳ میلیارد ریالی در پلدشت به ثبت رسید

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه پلدشت گفت: خیران این شهرستان در سال جاری ۲ قطعه زمین زراعی به ارزش سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال جهت انجام کارهای فرهنگی، قرآنی و مذهبی وقف کردند.

به گزارش خبر ماکو،  جعفر حسن زاده؛ با اشاره به اینکه این اراضی به همراه یک حق آبه جهت احداث مسجد وقف شده است، افزود: یکی از این اراضی دارای هشت هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت به ارزش ۲ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال و دیگری دارای ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع مساحت به ارزش ۷۵۰ میلیارد ریال است. IMG16322807

وی اضافه کرد: مراحل ثبت سه قطعه زمین وقفی زراعی به ارزش یک میلیارد ریال نیز در دست اقدام است که تا پایان شهریور سال جاری روند ثبت آنها به اتمام می رسد.
رئیس اوقاف و امور خیریه پلدشت اظهار کرد: با ثبت این وقف های جدید تعداد کل موقوفات ثبت شده در شهرستان پلدشت از ۱۶۸ مورد به ۱۷۴ موقوفه خواهد رسید.
به گزارش ایرنا در سال گذشته بیش از ۲۰۰ وقف جدید در آذربایجان غربی ثبت شده و از این نظر رکورد جدیدی در این استان به ثبت رسیده است.
مهمترین مشکل وقف های جدید، نوین نبودن آنها و بی توجهی به نیازهای جامعه در این وقف هاست و اداره کل اوقاف در این خصوص برای فرهنگ سازی در بین مردم تلاش می کند.
آذربایجان غربی یکی از استان های موفق در حوزه وقف در کشور بوده به طوری که در پنج سال گذشته رتبه نخست ادارات کل اوقاف کشور را به خود اختصاص داده است.
شهرستان پلدشت در شرق شهرستان ماکو، در شمال آذربایجان‌غربی و در کرانه جنوبی رود ارس قرار دارد و مشتمل بر دهستان های چایباسار شرقی، زنگبار، گِچْلَرات شرقی و گچلرات غربی، ۷۲ آبادی و شهر پلدشت است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × دو =

دکمه بازگشت به بالا