آموزش و پرورش بهعنوان سنگبنای توسعه انسانی در جامعه است

سرپرست فرمانداری ماکو گفت: آموزش و پرورش بهعنوان سنگبنای توسعه انسانی، جایگاهی بنیادین در شکلگیری آینده جامعه دارد و بدون شک، هیچ خدمتی بالاتر از تربیت و پرورش نسل فردا نیست.
به گزارش خبرماکو، سرپرست فرماندار ماکو در دیدار مدیر آموزش و پرورش و معاونین این اداره با وی با قدردانی از تلاشهای معلمان، مدیران و کارکنان آموزش و پرورش شهرستان گفت: آموزش و پرورش بهعنوان سنگبنای توسعه انسانی، جایگاهی بنیادین در شکلگیری آینده جامعه دارد و بدون شک، هیچ خدمتی بالاتر از تربیت و پرورش نسل فردا نیست.
وی با تأکید بر اینکه نگاه مجموعه فرمانداری همواره پشتیبانی از تعلیم و تربیت است، افزود: تلاش خواهیم کرد در کنار آموزش و پرورش، شرایطی فراهم آوریم که دانشآموزان ما در فضایی امن، ایمن و استاندارد تحصیل کنند و دغدغهای از حیث تجهیزات، فضا و امکانات نداشته باشند.
سرپرست فرماندار ماکو همچنین خاطرنشان کرد: ساماندهی مدارس، جمعآوری مدارس کانکسی و بازسازی مدارس تخریبی اقدامی ارزشمند و ضروری است که نیازمند عزم جمعی دستگاههای اجرایی است.
رضایی در پایان با قدردانی از زحمات مدیر و معاونین آموزش و پرورش گفت: امیدواریم با همراهی همه دستگاهها، سال تحصیلی جدید با نشاط، امید و انگیزه بیشتر برای دانشآموزان و فرهنگیان آغاز شود.
رضایی در ادامه با تأکید بر اهمیت جایگاه معلم گفت: معلمی حرفهای دشوار و حساس است و باید جایگاه والای معلمان حفظ و ارتقا یابد.
وی تاکید کرد: آموزش ضمن خدمت باید جدیتر و واقعیتر برگزار شود تا فرهنگیان با مهارتها و دانش روز آموزشی آشنا باشند و بتوانند متناسب با متون آموزشی نوین، دانشآموزان را تربیت کنند.
وی همچنین بر بهرهگیری از منابع و امکانات موجود تأکید کرد: استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین و سازمان تجهیز و نوسازی مدارس، توزیع عادلانه تجهیزات و امکانات آموزشی و همکاری تمامی دستگاهها، زمینه تحقق آموزش با کیفیت و متوازن در سراسر شهرستان را فراهم خواهد کرد.











