اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوپلدشت

تاکید فرماندار پلدشت بر لزوم رعایت الگوی کشت

فرماندار شهرستان پلدشت گفت: رعایت الگوی کشت باید در دستور کار مسئولان ذیربط باشد. 

به گزارش خبرماکو رعنا قربانی در دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: در سال زراعی جاری باید برای استفاده بهینه از آب کشاورزی الگوی کشت رعایت شود .

وی ادامه داد:  توسعه و ساماندهی شبکه‌های آبیاری مدرن به منظور کاهش مصرف آب و افزایش راندمان تولید، رفع مشکلات حق‌آبه‌بران ۱۵ روستای نهر قره‌سو و همچنین تعیین تکلیف کشت پاییزه اراضی پایین‌دست سد آغ‌چای را از محور‌های اصلی پیگیری‌های آتی دستگاه‌های متولی عنوان کرد.

قربانی در این جلسه با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی دستگاه‌های ذی‌ربط در فصل آبی گذشته، بر لزوم همکاری ادارات جهاد کشاورزی، امور آب، منابع طبیعی و محیط زیست برای خدمت‌رسانی بهتر به کشاورزان و ترویج استفاده صحیح از سیستم‌های نوین آبیاری تأکید کرد.

در ادامه سجاد یعقوبی مدیر امور آب شهرستان، با ارائه گزارش اقدامات سال آبی گذشته و وضعیت کنونی منابع آبی، خواستار همکاری بیشتر اعضا برای مدیریت بخش کشاورزی در فصل جدید، رعایت الگوی کشت و مصرف بهینه آب توسط کشاورزان تحت نظارت شرکت‌های تعاونی تولید شد.

بررسی ضرورت عقد قرارداد حق اشتراک و تحویل حجمی آب به این شرکت‌ها نیز از دیگر موارد مطرح شده بود.

شهرستان پلدشت از شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی است.

دوستعلی ابراهیم زاده

خبرنگار - عکاس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × یک =

دکمه بازگشت به بالا