اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوشهرستان هاشوط
تخصیص مبلغ ۷ میلیارد ریال اعتبار توسط منطقه آزادماکو برای تجهیز ساختمان اورژانس اجتماعی شوط

معاون فرهنگی منطقه آزاد ماکو و معاون اجتماعی ،سلامت و ورزش منطقه آزاد ماکو در بازدیداز اداره بهزیستی شوط و ساختمان اورژانس اجتماعی، مبلغ ۷ میلیارد ریال جهت تجهیز ساختمان اورژانس اجتماعی شوط تخصیص داده شد.
به گزارش خبرماکو، دکتر عبدالله زاده در حاشیه این بازدید اظهار داشت: مراکز اورژانس اجتماعی نقش موثری در کاهش آسیبهای اجتماعی و رفع بحرانهای فردی و خانوادگی دارندوبررسیها بیانگر آن است که این مراکز تاثیر بسیار زیادی در کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله خشونتهای خانگی، کودک آزاری و همسرآزاری دارد.
وی افزود: دایره وسیع کنترل و کاهش آسیبها در حیطه مراکز اورژانس اجتماعی نیازمند توجه و حمایت بیشتر مسئولان است و با توجه به اینکه آسیبهای اجتماعی تک عاملی نیست، باید بخشهای مختلف با اشتراک گذاشتن خدمات و امکانات خود به کمک و حمایت مراکز اورژانس اجتماعی بپردازند.










