اخبار منطقه آزاد ماکوسیاسیگزارش تصویریماکو

گزارش تصویری
روایتی با حضور که مردم شهرستان ماکو بین اعتراض و اغتشاش کشیدند

 مردم شهرستان ماکودر اعتراض‌های دی ماه سال جاری که در برخی استان‌ها به اغتشاش کشید، با وجود گلایه‌مندی از وضعیت بازار، به فضاسازی دشمنان در ایجاد آشوب و نا امنی پاسخ «نه» گفتند تا بار دیگر غیرت خود را نسبت نظام و ایران اسلامی فریاد بزنند.

به گزارش خبرماکو، اعتراض‌های مربوط به برخی مشکلات اقتصادی از حدود ۱۰ روز پیش در استان‌های مختلف کشور آغاز شد که به صورت مسالمت آمیز ادامه داشت و اصناف و بازاریان در راستای حل مشکلات تجمع‌هایی نیز برگزار کردند.

البته دولت چهاردهم در راستای پاسخ به این اعتراض‌ها، دیدارها و گفت‌وگوهایی با نمایندگان اصناف تدارک دید تا آنان را در اصلاحات بزرگ اقتصادی جدید همدل و همراه کند؛ از سویی ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز بر پاسخگویی درست بر این اعتراض‌ها اتفاق نظر داشتند تا جایی که رهبر معظم انقلاب هم در فرمایشاتی که همزمان با سالروز میلاد حضرت امیرالمومنین علی(ع) داشتند، اعتراض را حق مردم در اوضاع اقتصادی دانستند.

اما مشکل از آن جایی آغاز شد که این اعتراض‌های مسالمت آمیز با بازیگری سرویس‌های جاسوسی غربی و رژیم صهیونیستی، به اغتشاش،‌ خشونت و ددمنشی کشید.

اغتشاش‌ها ابتدا از شهرهای کوچک آغاز شد و به شهرهای بزرگ‌تر نظیر تهران و کلان‌شهرهای دیگر سرایت کرد؛ با وجود اینکه نیروهای انتظامی و امنیتی در تلاش برای حفظ امنیت و جلوگیری از بروز خشونت در این اتفاقات بوند، متاسفانه عده‌ای وابسته به دشمنان مردم ایران با اسلحه‌های حتی جنگی جان مردم عادی را به خظر انداخته و موجب به شهادت رسیدن تعدادی از نیروهای انتظامی، بسیجی و امنیتی در کشورمان شدند.

همچنین این اغتشاش‌های هدایت شده از سوی دشمنان، موجب تخریب گسترده اموال عمومی در شهرهای بزرگ و همچنین به آتش کشیده شدن مساجد و اماکن مقدس در شهرهای مختلف شد که حتی واکنش جدی اقلیت‌های دینی و مذهبی را نیز در پی داشت.

اما در این میان، به جز اعتراض های محدودی که از سوی برخی افراد در ارومیه و بعضی دیگر شهرهای آذربایجان غربی روی داد، مردم این استان با اتحاد شیعه و سنی، کرد و ترک،‌ مسلمان و مسیحی و آشوری و ارمنی نشان دادند با وجود مشکلات اقتصادی و مالی موجود و البته اعتراض‌هایی که به این مشکلات دارند و با تاکید بر اهتمام همه مسوولان برای رفع آنها،‌ همچنان پای کار جمهوری اسلامی ایران ایستاده‌اند و اجازه اغتشاش و اعمال خرابکارانه به تخریب‌گران و اجیرشدگان سرویس‌های بیگانه نمی‌دهند.

دشمنان نقشه شومی برای مردم این استان در طول سال‌های بعد از انقلاب داشته‌اند و بارها تلاش کرده‌اند تا با نشان دادن تفاوت بین اقوام و مذاهب مختلف در آذربایجان‌غربی،‌ زمینه دودستگی و چند دستگی مردم این خطه از کشورمان را فراهم کرده و فتنه‌های زیادی ایجاد کنند اما همواره در این نقشه شوم خود شکست خوردند؛ در اتفاقات اخیر نیز مردم این استان از مذاهب و قومیت‌های مختلف دوشادوش همدیگر ایستاده‌اند تا اتحاد مردم را زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران فریاد بزنند.

امروز /دوشنبه / نیز مردم شریف شهرستان ماکو با حضور پرشور خود در تجمع اعتراضی به اغتشاش‌ها در جای جای استان به ویژه شهر ماکو نشان خواهند داد که دیوار بلندی بین اعتراض و اغتشاش کشیده‌اند و آگاهانه و ثابت قدم ضمن جلوگیری از نا امنی در جامعه در راستای دفاع از کیان اسلامی، البته با اعتراض به بروز برخی مشکلات اقتصادی در مسیر انقلاب شکوهمند اسلامی گام برمی دارند.

دوستعلی ابراهیم زاده

خبرنگار - عکاس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − 2 =

دکمه بازگشت به بالا