آذربایجان غربیاجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوسیاسیماکو

تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو بر تربیت نسل کارآفرین و مسئولیت‌پذیر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌الملل ماکو، در مراسم معارفه نودانشجویان سال تحصیلی ۱۴۰۵–۱۴۰۴، مأموریت اصلی این واحد دانشگاهی را تربیت نسلی دانست که به جای جست‌وجوی شغل، با تجاری‌سازی دانش و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان، در مسیر رفع نیازهای جامعه گام بردارند و مسئولیت اجتماعی خود را ایفا کنند.
به گزارش خبرماکو، صدرا علی‌پور، با اشاره به جمعیت حدود ۱۹۰۰ نفری دانشجویان این واحد، ابراز امیدواری کرد که با همدلی استادان، یاوران علمی و دانشجویان، بتوان به موفقیت‌های ملی و بین‌المللی بیشتری دست یافت.

وی همچنین از برنامه‌ریزی برای جذب دانشجویان خارجی در آینده نزدیک خبر داد و شعار دانشگاه آزاد اسلامی «هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت» را محور فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این واحد دانست.

رئیس واحد بین‌الملل ماکو، دوران دانشجویی را زمان شکوفایی فردی و کسب استقلال عنوان کرد و افزود: دانشجویان باید با انتخاب دوستان مناسب، داشتن برنامه‌ریزی دقیق و الگویی روشن، مسیر رشد شخصیتی و حرفه‌ای خود را ترسیم کنند.

وی بر اهمیت تجاری‌سازی دانش و تبدیل آن به محصول یا خدمت تأکید کرد.

علی‌پور در پایان، بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه از جمله استادان برجسته، امکانات پژوهشی و آزمایشگاهی را عامل مهمی در رشد و موفقیت دانشجویان دانست و گفت: استفاده از توان علمی استادان نقش کلیدی در مسیر پیشرفت دانشجویان دارد.

دوستعلی ابراهیم زاده

خبرنگار - عکاس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا