اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوشهرستان هاماکو

فرماندار ماکو:
۶۰ قطعه زمین به خانوار‌های دارای فرزند چندقلو در ماکو واگذار می‌شود

فرماندار ماکو گفت: ۶۰ قطعه زمین به خانوار‌های دارای فرزند دوقلو و بیشتر در ماکو واگذار می‌شود.

به گزارش خبر ماکو، نادر کاظمی در جلسه ستاد خانواده و جمعیت شهرستان ماکو اظهار داشت: با همکاری سازمان منطقه آزاد ماکو این زمین‌ها در حال آماده سازی است و بعد از برآورد هزینه‌های آماده سازی به این خانوار‌ها واگذار خوا هد شد.

وی افزود: ۲۵۳ فقره پرونده برای خانوار‌های دارای ۲ قلو و بیشتر تشکیل شده و بر اساس قانون و در اجرای حمایت از قانون جوانی جمعیت، زمین‌های مورد نیاز این خانوار‌ها تهیه و به آن‌ها واگذار خواهد شد.

فرماندار ماکو همچنین از اضافه شدن ۳۷ هکتار زمین به محدوده شهری در ماکو  نیز خبر داد و اضافه کرد: بعد از ۳۷ سال مشکل زمین‌های تقی خان بیات ماکو در شورای عالی معماری و شهر سازی کشور حل شده و این زمین‌ها به محدوده شهر ماکو الحاق شد.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت جغرافیایی شهر ماکو و نبود زمین کافی در این شهر برای الحاق به محدوده شهر افزود: با الحاق این میزان از زمین به محدوده شهر، ۱۱۳۷ قطعه زمین برای ساخت مسکن برای صاحبان این قطعات فراهم شد.

ماکو با بیش از ۱۲۰هزار نفر جمعیت در شمال استان آذربایجان غربی در داخل منطقه آزاد ماکو واقع شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا