اجتماعیشهرستان هافرهنگی و هنریماکو

اجرای بیش از ۳۰ برنامه در اعیاد شعبانیه در ماکو

امام جمعه شهرستان ماکو گفت: همزمان با اعیاد شعبانیه افزون بر ۳۰ برنامه فرهنگی و مذهبی در این شهرستان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرماکو، حجت الاسلام سید محمد هاشمی در جلسه برنامه ریزی اعیاد شعبانیه این شهرستان با اعلام این مطلب اظهار داشت: این برنامه‌ها با هدف ترویج فرهنگ مهدویت و فرهنگ انتظار در بین نسل جوان و جامعه اسلامی برگزار خواهد شد.
وی برگزاری محافل قرآنی و انس با قرآن؛ جشن‌های مهدویت، توزیع بسته‌های معیشتی، اجرای سرود‌های خیابانی، کاروان‌های شادی خودرویی و جشن‌های تکلیف پسران و دختران را از جمله این برنامه‌ها اعلام کرد.

امام جمعه ماکو اضافه کرد: امسال از عید مبعث تا جشن نیمه شعبان در ۱۴ مسجد روستایی و شهری منتخب هم مراسمات جشن و سرور و برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی در رابطه با فلسفه ظهور و انتظار برگزار خواهد شد.

شهرستان ماکو از شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی است.

دوستعلی ابراهیم زاده

خبرنگار - عکاس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا