اخبار منطقه آزاد ماکوورزشی

همزمان با دهه فجر؛ 20 برنامه در حوزه ورزش و جوانان ماکو برگزار می شود

منطقه آزاد ماکو – ماکو – رییس اداره ورزش و جوانان ماکو گفت: همزمان با دهه فجر امسال و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 20برنامه در حوزه و جوانان این شهرستان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری خبرماکو، حسن احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مهم ترین برنامه‌های این ایام، برگزاری جشنواره فرهنگی ورزشی بانوان با حمایت سازمان منطقه آزاد ماکو، برگزاری مسابقات دسته های آزاد والیبال و فوتسال کارکنان است.
وی افزود: مسابقات تیراندازی، تکواندو و کشتی، برگزاری کوهپیمایی و کوه ‌روی از دیگر برنامه های ورزشی در ایام الله فجر است.
به گزارش خبرماکو، در شهرستان ماکو 29 هیات از 35 هیات ورزشی این شهرستان در حال حاضر فعال بوده و 14 فضای سرپوشیده و 2 فضای روباز در این شهرستان برای فعالیت های ورزشی وجود دارد.
شهرستان ماکو با بیش از 94 هزار نفر جمعیت در شمال استان آذربایجان غربی واقع شده است

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا