اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادیبین الملل

سفیر بلاروس خبر داد:
آمادگی بلاروس برای همکاری در زمینه لجستیک، معدن و تجارت منطقه آزاد ماکو

سفیر بلاروس گفت: پیرو تفاهم‌نامه قبلی با دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، برای همکاری در زمینه لجستیک، معدن و تجارت منطقه آزاد ماکو آماده‌ایم.

به گزارش خبر ماکو، دیمیتری کالت سوف سفیر بلاروس با حضور در غرفه منطقه آزاد ماکو و در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در نمایشگاه بین‌المللی اوراسیا با اشاره به ظرفیت‌های منطقه آزاد ماکو افزود: پیرو تفاهم‌نامه قبلی با دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، برای همکاری در زمینه لجستیک، معدن و تجارت منطقه آزاد ماکو آماده‌ایم.

وی تصریح کرد: در نظر داریم تفاهم‌نامه‌ای با منطقه آزاد ماکو با محوریت لجستیک، تجارت و معدن به امضا برسانیم.

وی افزود: در کنار مناسبات تجاری و اقتصادی، افزایش ارتباطات علمی و گردشگری بر اساس علاقه‌مندی که وجود دارد نیز باید افزایش یابد.

سفیر بلاروس اظهار کرد: روابط بین ۲ کشور به طور فعال در تعاملات بین‌المللی نیز وجود دارد و این در حالی است که در سال گذشته میلادی تبادل تجاری بین ۲ کشور به میزان سه برابر افزایش پیدا کرده است.

گروسی گفت: ازآنجایی‌که بلاروس توانمندی‌های قابل‌توجهی در حوزه ترانزیت و حمل نقل و معدن دارد، فعالیت مشترک در این حوزه در منطقه آزاد ماکو می‌تواند موردتوجه سرمایه‌گذاران قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به تلاش روزافزون این منطقه برای توسعه جذب سرمایه داخلی و خارجی در منطقه افزود: ماه قبل با معاون اقتصادی منطقه آزاد مینسک تفاهم‌نامه همکاری امضا کردیم.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا