اجتماعیچالدرانشهرستان ها

اختصاص ۱۳ میلیارد ریال برای آسفالت معابر روستایی چالدران

فرماندار چالدران گفت: ۱۳ میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی و آسفالت معابر و خیابان های روستاهای این شهرستان اختصاص یافت که در طرح های اجرایی در تابستان امسال به کار گرفته می شود.

به گزارش خبرماکو،  کریم حسین زاده روز پنجشنبه در بازدید از طرح آسفالت معابر و خیابان های رو82573840-71695320ستای گل اشاقی از بخش مرکزی چالدران افزود: با این اعتبار ۶۵ هزار متر مربع از معابر و خیابان های ۹ روستای این شهرستان بهسازی و آسفالت ریزی می شود.
وی اضافه کرد: روستاهای سعدل، گل اشاقی، زاویه سفلی، شهرک مخور، محلملو، اروج کندی، بدولی، عرب دیزج و ساری اجاق روستاهایی است که در یک ماه آینده آسفالت و بهسازی می شود.
وی اظهار کرد: ۱۱میلیارد ریال از این اعتبار توسط بنیاد مسکن و ۲ میلیارد ریال توسط دهیاری های این روستاها تامین شده است.
فرماندار چالدران با اشاره به خدمات دولت تدبیر و امید در زمینه رفع محرومیت از روستاها و ایجاد عمران و آبادانی روستایی گفت: طرح آسفالت ریزی معابر و خیابان های روستاهای بخش مرکزی و دشتک این شهرستان با مشارکت بنیاد مسکن و دهیاری‌ها در حال انجام است.

 چالدران در شمال آذربایجان غربی قرار دارد و از جمله شهرستان های محروم استان به شمار می رود.
شهرستان چالدران ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و کشاورزی عمده ممر درآمد مردم این شهرستان است؛ این شهرستان حدود ۲۰۰ روستا در ۲ بخش مرکزی و دشتک دارد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + ده =

دکمه بازگشت به بالا