اقتصادیچالدرانشهرستان ها

امسال ۲۱ سد آبخیز داری در چالدران احداث شده است

خبرماکو:

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری چالدران گفت: امسال، ۲۱ سد آبخیرداری با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال در این شهرستان احداث شده است.

به گزارش پایگاه خبری خبرماکو، علی رضا قربانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این سد‌ها از نوع ملاتی، گابیونی و خشکه چین می‌باشند و قادر هستند حدود ۵۰ هزار هکتار از مراتع این شهرستان پوشش دهند.

وی افزود:همچنین این سد‌های آبخیزداری ۵۰ هزار متر مکعب رسوب را در پشت خود ذخیره می‌سازند.

وی اضافه کرد: این سد‌ها در ۴ حوزه سیل خیز این شهرستان احداث شده اند که در آینده‌ی نزدیک به بهره برداری می‌رسد.

قربانی  ادامه داد:این شهرستان دارای ۱۵۸ هزار هکتار مراتع سرسبز ییلاقی و روستایی می‌باشد، که این مراتع در جهت تولید فراورده‌های دامی و لبنی در اختیار دامداران قرار می‌گیرد.

وی خاطر نشان کرد:با بهره برداری از این سد‌ها بیش از اهالی ۳۰ روستا از مزایای این سد‌ها بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش خبرماکو، شهرستان چالدران از شهرستان های شمالی آذربایجان غربی و از جمله محروم ترین مناطق استان به شمار می رود.

۷۱۳۲

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا