اخبار منطقه آزاد ماکو

امکان افزایش دو برابری ظرفیت ترانزیت در منطقه آزاد ماکو فراهم است

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: امکان افزایش دو برابری ظرفیت ترانزیت در منطقه فراهم است و به راحتی می‌توان به آن دست یافت.

خبر ماکو : به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان خبرگزاری دانشجویان( ایسنا )منطقه آذربایجان غربی، حسین فروزان، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو در مراسم تودیع و معارفه مدیر پایانه بازرگان، با بیان اینکه منطقه آزاد ماکو از دو بعد اقتصادی و عمرانی تاثیرگذار است، اظهار کرد: احداث فرودگاه، پایانه ترانزیتی، تعریض جاده‌ها، خیابان‌ها، پارک‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی از جمله اقدامات سازمان برای توسعه منطقه است.24287

وی با بیان اینکه گمرک منطقه آزاد در اجرای ماده ۱۲ قانون امور گمرکی کمک‌کار گمرک جمهوری اسلامی ایران است، خاطر نشان کرد: با کمک و همدلی هم می توانیم ترانزیت این منطقه را به سطح دو برابر افزایش دهیم.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو به تردد سالانه ۳۰۰ هزاردستگاه کامیون از مرز بازرگان اشاره و تصریح کرد: با افتتاح بزرگترین پایانه صادراتی منطقه آزاد ماکو در مساحتی بالغ بر ۱۲ هزار متر مربع که مجهز به ساختمان اداری، بهداشتی، رفاهی، باسکول توزین، امکانات تخلیه و بارگیری، ۱۰ هزار متر مربع انبار سرپوشیده و دو هزار متر مربع هانگار با سیستم اطفاء حریق است، تحول عظیمی در امر تخلیه و بارگیری و ترانزیت در این منطقه صورت خواهد گرفت.

علی اکبری، مدیر کل اداره حمل و نقل و پایانه‌های استان آذربایجان غربی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه مرز بازرگان یکی از مهمترین مبادی مرز زمینی کشور از ۲۳ مرز زمینی کل کشور است، اظهار کرد: این مرز تنها دروازه ورود به بازارهای اروپاست که از هر نظر دارای اهمیت است.

وی به تعامل دستگاه‌های موجود در داخل گمرگ اشاره کرد و خاطر نشان کرد: با همکاری و همدلی می‌توان در روان سازی تردد کامیون‌ها در این مرز صورت دست یافت.

آیدین رحمانی مدیر پایانه مرزی بازرگان نیز در این مراسم گزارشی از ۳۰۰ روز مدیریت خود ارائه و جابر اکبر پور، مدیر جدید این پایانه نیز برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال در جهت همدلی و همکاری برای رشدو توسعه این پایانه قول مساعد داد.

در پایان این مراسم جابر اکبر پور به عنوان مدیر جدید پایانه مرزی بازرگان معرفی و از زحمات آیدین رحمانی تجلیل بعمل آمد.
24288 24289 24290

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا