اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوپلدشتشهرستان ها

امام‌جمعه پلدشت:
انتقام سخت گرفته نشده است

امام‌جمعه پلدشت گفت: ما از آبرو، سرزمین، اقتدار، مردم مستضعف خود دفاع کردیم، ما انتقام واقعی و سخت را نگرفته‌ایم و انتقام سخت در راه است.

به گزارش خبر ماکو، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین وحید طالبی در خطبه‌های نمازجمعه پلدشت با اشاره به اهمیت اقتدار اظهار داشت: مسلمان واقعی و باایمان همیشه در تلاش است تا پیشرفت کرده و نسبت به‌روز قبل تغییر کند.

وی در ادامه با بیان اینکه قدرت در اندیشه اسلامی شامل قدرت نظامی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است، ادامه داد: قدرت باید به‌صورت ظاهری و باطنی باشد.

امام‌ جمعه شهرستان پلدشت افزود: انسانی که در راه خدا قدم بردارد راه برایش روشن است و نیاز به هیچ‌کس ندارد، چرا که پیروزی از آن حق است.

طالبی با اشاره به حمله غرورآفرین رزمندگان اسلام به مراکز نظامی رژیم غاصب گفت: ملت ایران با وعده صادق احساس غرور کرده و به دنیا نشان دادند که تجاوز به خطوط قرمز ملت را به شدیدترین صورت پاسخ می‌دهند.

وی همچنین بااشاره یه اینکه امروزه دلاورمردان جان‌برکف رشد کرده‌اند که اجازه کوچک‌ترین تجاوز را به دشمن نمی‌دهند، نمونه آن هشت سال دفاع مقدس است، اظهار کرد: موشک‌باران رژیم صهیونیستی معادلات منطقه را تغییر داد و گفتمان اقتدار را در منطقه زنده کرد.

امام‌جمعه پلدشت افزود: ملت‌های منطقه با هر گرایشی متوجه شد که گفتمان انقلاب اسلامی برای ملت عزت و اقتدار ایجاد می‌کند و اگر ملت‌ها مسلمان باهم هماهنگ شده و در یک صف قرار بگیرند استکبار محکوم به شکست است.

طالبی گفت: تشکر ویژه از نیروهای هوا و فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی نظامی و امنیتی که اقتدار کشور را به رخ دنیا کشیدند.
وی تصریح کرد: اقدام ملت ایران در پاسخ به حمله رژیم غاصب به کنسولگری ایران در دمشق قابل تشکر است و دنیا را به وجد آمد.

وی اظهار کرد: ایران هر لحظه اراده کند می‌تواند دشمن و استکبار را آتش بزن، این تنها یک حرکت محدود و نمایش بود.

امام‌جمعه پلدشت افزود: دشمن از آن روزی بترسد که ملت ایران به بخواهد با تمام توان حمله کند و انتقام بگیرد.

طالبی گفت: ملت ایران به اقدام رژیم غاصب واکنش نشان داده و از ملت خود دفاع کرده و حق مسلم خود بود، اگر ما بخواهیم حمله کنیم حیفا و تل‌آویو را با خاک یکسان می‌کنیم.

وی تصریح کرد: ما از آبرو، سرزمین، اقتدار، مردم مستضعف خود دفاع کردیم، ما انتقام واقعی و سخت را نگرفته‌ایم و انتقام سخت در راه است.
وی اظهار کرد: حمله به رژیم غاصب در واقع سیلی محکم و سختی بر صورت استکبار بود.

امام‌جمعه پلدشت افزود: پاسخ ایران در واقع دفاع در برابر زیاده‌خواهی‌های رژیم غاصب است.

طالبی با اشاره به سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: هدف اصلی از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حفظ و حراست از آرمان‌های انقلاب اسلامی است و بنا به گفته رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) فرموده‌اند، اگر سپاه نبود کشور هم نبود.

وی اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرموده‌اند من از سپاه راضی هستم؛ ولی قانع نیستم، زیرا استعدادی که در شما می‌بینم ۱۰ یا ۱۰۰ برابر بیشتر از شرایط کنونی است.

طالبی با اشاره به بی‌اخلاقی‌های رسانه‌ها که باید اخلاق و قانون را رعایت کنند، ادامه داد: حق نداریم جایگاه‌ها و شخصیت‌ها را به‌صورت آگاهانه یا ناآگاهانه تخریب کنیم و این امر مخالف قانون و شریعت است.

وی اظهار کرد: رسانه‌ای که حرکت بی‌اخلاق داشته باشد، جامعه را به بی‌اخلاقی دعوت می‌کند.

امام‌جمعه پلدشت افزود: نباید به بهانه مطالبه‌گری شخصیت‌ها را تخریب کنیم، به افراد تهمت بزنیم؛ مطالبه‌گری باید مطابق قانون، اصول و قواعد باشد.

طالبی گفت: انسان‌ها حق ندارند حق را ناحق نشان دهند، وظیفه رسانه بسیار مهم است و باید به سمت حق حرکت کنند و غالب رسانه‌ها نیز در مسیر حق حرکت می‌کنند.

وی تصریح کرد: رسانه‌ها نباید چهره شهرستان را با حرکت‌ها ناآگاهانه خدشه‌دار کنند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + 16 =

دکمه بازگشت به بالا