اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوشهرستان هاشوط

اهدای ۴.۵ میلیارد ریال تجهیزات درمانی به بیمارستان شهدا شوط

به گزارش خبرماکو، مدیر غذا و داروی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: جهت ارتقای زیر ساخت‌های بهداشت و سلامت در سطح منطقه چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تجهیزات تشخیصی و درمانی ضروری بیمارستان شهدای شهرستان شوط اهدا شد.

 دکتر اسلام یادگاری، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو ادامه داد: با توجه به اعلام نیاز مدیریت شبکه بهداشت و درمان شوط، پیرو توافق نامه فی ما بین سازمان منطقه آزاد ماکو و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، این تجهیزات تشخیصی و درمانی ضروری مورد نیاز برای بیمارستان شهدا شوط تامین شده است.

وی افزود: این سازمان نسبت به خرید پنج دستگاه مانیتور علائم حیاتی Alborz مدل B۹ به ارزش تقریبی ۲ میلیارد و هفتصد میلیون ریال و سه دستگاه الکتروکاردیوگراف (ECG) مدل Dena ۶۵۰ به ارزش تقریبی نهصد و سی و هفت میلیون ریال اقدام کرده است.


بیشتر بخوانید:اهدای ۵ دستگاه ویلچر به بیمارستان شهدای شوط


مدیر غذا و داروی سازمان منطقه آزاد ماکو اضافه کرد: همچنین یک دستگاه الایزا ریدر Heals مدل MB-۵۸۰ به ارزش تقریبی هشتصد و پنجاه میلیون ریال نیز توسط این سازمان برای بیمارستان شوط خریداری شد.

یادگاری افزود: مجموع ارزش تقریبی این تجهیزات چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال می باشد، که تحویل نمایندگان محترم شبکه بهداشت و درمان شد.

وی همچنین گفت: در دو سال اخیر بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در بخش ارتقای سطح بهداشتی و درمانی منطقه هزینه شده که برای خرید بخشی از این تجهیزات مبلغ ۹۰۰ هزار دلار با قیمت ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی از سوی سازمان منطقه آزاد ماکو هزینه شده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا