برخورد با ۷۱ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در شهرستان پلدشت

فرماندار پلدشت گفت: در سال جاری تاکنون با ۷۱ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در این شهرستان برخورد شده است.
به گزارش خبرماکو ، رعنا قربانی پلدشت در جلسه کارگروه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز شهرستان، که در سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل شد، اظهار داشت: ازابتدای سالجاری با ۷۱ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در سطح شهرستان برخورد قانونی صورت گرفته است.
وی در ادامه با تفکیک آمار برخوردها ادامه داد: از این تعداد، ۹ مورد در بخش کشاورزی، ۲۵ مورد بر اساس ماده (۹۹) قانون در روستاهای شهرستان و ۳۷ مورد نیز در محدوده شهر پلدشت بوده است.
فرماندار پلدشت در ادامه خطاب به اعضای کارگروه تاکید کرد: اراضی تصرف شده در داخل محدوده طرحهای هادی روستایی باید شناسایی و مطابق ضوابط، با اخذ حقوق قانونی دولت، به متقاضیان واجد شرایط واگذار شوند. همچنین باید نسبت به خلع ید مابقی اراضی تصرف شده اقدام لازم به عمل آید.
شهرستان پلدشت از شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی است.











