اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادیپلدشتشهرستان ها

برداشت چغندرقند از مزارع پلدشت آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی پلدشت گفت: براساس پیش بینی‌ها چغندر کاران این شهرستان امسال ۴۸ هزار تن محصول برداشت می‌کنند.

به گزارش خبر ماکو پرویز سلیم زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبر ماکو اظهار داشت:  امسال در سطح شهرستان پلدشت ۸۰۰ هکتار چغندرقند کشت شده که برابر قرارداد های منعقده با کارخانه قند خوی محصول تولیدی به این کارخانه تحویل داده خواهد شد

وی در ادامه با بیان اینکه برداشت این محصول امسال در حالی اغاز شده که عملکرد تولید چغندرقند در واحد سطح در شهرستان پلدشت بیشتر از سال گذشته است، افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد محصول برداشت و به کارخانه جات قند تحویل شده است.

مدیر جهاد کشاورزی پلدشت اضافه کرد: عیار چغندرقندهای برداشتی در شهرستان پلدشت به ۱۹ می رسد که نسبت به میانگین کشوری ۲ درصد بیشتر است

سلیم زاده ادامه داد: در سال گذشته متوسط عملکرد در واحد سطح ۵۵ تن بود که در سال جاری این رقم در هر هکتار به ۶۰ تن رسیده است و میزان مصرف آب در روش آبیاری نوین در این محصول نسبت به غرق آبی ۵۰ درصد در مصرف آب صرفه جویی شده است.

وی همچنین گفت: استفاده از ارقام جدید و اصلاح شده و همچنین کشت نشایی این عملکرد را بهبود بخشیده است و  صفر تا صد این محصول کاربردی است.

به گزارش خبرماکو، میزان اراضی شهرستان پلدشت ۴۸ هزار هکتار است که در حال حاضر ۲۴ هزار هکتار آن آبی است و ۱۹ هزار هکتار دیگر نیز به سیستم‌های آبیاری تحت فشار مجهز شده و در آینده نزدیک بهره‌برداری می‌شود، در این‌ صورت تنها حدود پنج هزار هکتار اراضی دیم باقی می‌ماند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا