آذربایجان غربیاستان هاشهرستان هاشوطفرهنگی و هنری

دستگیری حفار غیرمجاز در شوط

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از دستگیری دو حفار غیرمجاز در شوط خبر داد.

به‌گزارش خبرماکو به نقل از میراث آریا، رضا مظفری‌نسب با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از دریافت گزارشی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز به قصد تحصیل اشیا تاریخی در حوالی روستای” آغ‌بلاغ” از توابع شوط و در محوطه تاریخی معروف به دیوان‌خانه اقدامات لازم برای بررسی صحت و سقم این موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: پس از تائید گزارش‌، عوامل یگان حفاظت شوط طی انجام هماهنگی لازم با پلیس ۱۱۰ با همراهی عوامل کلانتری مرکزی شهرستان به محل مورد نظر عازم شدند که در منطقه‌ای صعب‌العبور واقع شده است.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی اضافه کرد: پس از رسیدن نیروها به محل، حفاران غیرمجاز با مشاهده آنها اقدام به فرار از محل کردند که طی یک عملیات مشترک با عوامل انتظامی و پس از تعفیب و گریز دو نفر حفار غیر مجاز دستگیر و نیز ادوات و آلات حفاری، یک دستگاه فلزیاب، یک دستگاه ردیاب و موتور برق از حفاران کشف و ضبط شد.

شهرستان شوط از شهرهای شمالی استان آذربایجان غربی که در داخل منطقه آزاد ماکو واقع شده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 3 =

دکمه بازگشت به بالا