اجتماعیشهرستان هاشوط

فرماندار شوط
بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در شوط

به گزارش خبر ماکو، فرماندار شوط گفت: بمناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، مدرسه ۶ کلاسه روستای “خلج کرد” شهرستان به بهره برداری رسید.

شهروز بابازاده در گفت و گو با خبرماکو افزود: این واحد آموزشی با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال  با ۶ کلاس درس از محل اعتبارات ملی و مشارکتی افتتاح شد.

وی با اشاره به بهره برداری از آسفالت معابر سطح شهر یولاگلدی ادامه داد: این طرح نیز به میزان ۱۰ هزار متر مربع و  با اعتبار ۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی  افتتاح و به بهره برداری رسید.

فرماندار شوط به افتتاح هفت پروژه مدیریت توزیع برق در شهرستان اشاره کرد و گفت: این طرح ها شامل، پست هوایی، اصلاح، بهینه سازی، رفع ضعف ولتاژ و توسعه شبکه شهری و روستایی شهرستان شوط است.

وی اظهار کرد: برای این طرح ها بالغ بر ۱۳۹.۴۶۵ میلیارد ریال هزینه در شوط به بهره برداری رسید.

فرماندار شوط اضافه کرد: یک باب خانه بهداشت در روستای خلج کرد نیز کلنگ زنی شد، که  این طرح به مساحت ۱۰۵ متر مربع است و اعتبار ۱۵  میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی هزینه خواهد شد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا