بیش از ۲۳۸ میلیارد ریال برای مددجویان کمیته امداد ماکو هزینه شد

به گزارش خبرماکو – مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) ماکو گفت: در۹ ماه سال جاری ارزش ریالی خدمات این نهاد به مددجویان ۱۴۳ میلیارد و
۱۰میلیون ریال بود.
محمد محمدنژاد روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار خبرماکو

اظهار داشت: این خدمات در قالب سرفصلهای اشتغال، پرداخت وامهای قرضالحسنه، مشارکت مردمی، فعالیتهای فرهنگی، پرداخت مستمری، کمکهای موردی، بیمه تامین اجتماعی، احداث و تعمیر واحد مسکونی و جهیزیه نوعروسان عرضه شد.
وی افزود: ۸۰ میلیارد و ۲۰۰میلیون ریال برای ۱۶۰ طرح اشتغال در زمینههای دامپروری، پرورش طیور، مشاغل صنفی و خدماتی پرداخت شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸ درصد افزایش داشت.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) ماکو ادامه داد: ۵۲۰ نفر نیز به ارزش ۲۶ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال از تسهیلات صندوق قرضالحسنه امداد ولایت تا سقف ۵۰ میلیون ریال جهت رفع مشکلات جهیزیه، درمان و تحصیل و موارد دیگر بهره مند شدند.
وی با بیان اینکه در سرفصل مشارکتهای مردمی در ۹ماهه امسال ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جذب و هزینه شده، اضافه کرد: از این مقدار،۲۲ میلیارد ریال از طریق ستاد زکات، بیش از۳ میلیارد ریال از محل درآمد صندوق ها و مابقی از طریق سایر طرحهای مشارکتی جذب شد.
محمدنژاد ادامه داد: در ۹ماهه سالجاری، برای ۵۱ نوعروس نیز مبلغ یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون ریال و ۲میلیارد و۹۸۰ میلیون ریال برای هزینه های درمانی مددجویان تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: ۲۰ واحد مسکونی با مشارکت سازمان منطقه آزاد ماکو نیز در ۹ماه امسال با هزینه هشت میلیارد و ۹۷۰ میلیون ریال احداث شد.
تعداد مددجویان این نهاد در ماکو ۲هزار و ۹۶۲ خانوار است، اما بر اساس سیاست جدید کمیته امداد امام خمینی (ره) و با هدف کاهش اثرات فشار اقتصادی به قشر ضعیف و طبقات پایین، ۸۹۹ خانوار جدید در قالب طرح تبصره ۱۴ تحت حمایت قرار گرفتند که این افراد تنها از خدمات ۲ برابری یارانه، وامهای اشتغال در سال جاری بهره مند شدند.
کل جمعیت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) ماکو با احتساب این افراد جدید ۲ هزار و ۵۲۹ خانوار با پنج هزار و ۵۲۳ نفر جمعیت است که نسبت به جمعیت شهرستان از لحاظ خانوار ۸.۵ و جمعیت ۵.۱ درصد را تشکیل میدهند.
ماکو در شمال آذربایجان غربی است.
بیش از ۲۳۸ میلیارد ریال برای مددجویان کمیته امداد ماکو هزینه شد
۲۶۰۰ خانوار مددجوی کمیته امداد ماکو سبد کالا دریافت کردند
بیش از ۲۴۵میلیارد ریال برای مددجویان کمیته امداد ماکو هزینه شده است











۲ دیدگاه