اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادی

تسریع در توسعه زیرساخت‌های ترانزیتی منطقه آزاد ماکو با اجرای پروژه کمربندی

 مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی ماکوگفت: تعریض کمربندی ماکو ـ بازرگان با اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی در حال اجرا بوده و ۸ کیلومتر از این مسیر در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرماکو، فرهنگ بهادری از تداوم عملیات عمرانی در محورهای حیاتی این منطقه خبر داد و افزود: پروژه تعریض و دوبانده‌سازی مسیر کمربندی ماکو ـ بازرگان به طول ۳۰ کیلومتر، یکی از مهم‌ترین طرح‌های زیرساختی در حال اجرا در منطقه است که از محل اعتبارات سازمان آغاز شده و با جدیت ادامه دارد.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت فیزیکی پروژه ادامه داد: تاکنون ۸ کیلومتر از این مسیر با صرف اعتباری بالغ بر ۲۳۰ میلیارد تومان تعریض و آماده بهره‌برداری شده و در هفته دولت امسال افتتاح خواهد شد.

بهادری همچنین از اجرای ۲۲ کیلومتر باقیمانده توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) خبر داد و تصریح کرد: این بخش از مسیر نیز با اختصاص اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان در دست اجراست و با رفع کامل معارضان محلی، عملیات اجرایی با قدرت ادامه می‌یابد.

مدیر فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد ماکو اضافه کرد: با بهره‌برداری کامل از این پروژه، گره‌های ترافیکی و سوانح جاده‌ای در این محور کاهش چشمگیری خواهد یافت و مسیر ترانزیتی منطقه، ایمن‌تر و روان‌تر خواهد شد.

بر اساس برآوردها، برای تکمیل این پروژه استراتژیک، در مجموع بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

منطقه آزاد تجاری-صنعتی ماکو یکی از مناطق آزاد ۹گانه ایران است که در راستای اهداف اقتصادی این کشور، در ۲۴ مرداد ماه سال ۱۳۸۹ تصویب شده‌است و مهترین اهداف آن نیز ایجاد زیر ساختهای مواصلاتی است و عمده ترین درآمد این منطقه صرف آماده سازی زیر ساختها می شود.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 9 =

دکمه بازگشت به بالا