آذربایجان غربیاجتماعیاستان هاحوادثشهرستان هاماکو

تعزیر قاچاقچی بیل مکانیکی در ماکو

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از محکومیت ۲۰۷ میلیارد ریالی برای قاچاق ۲ دستگاه بیل مکانیکی در ماکو خبر داد.

به گزارش  خبرماکو،حسین نجف زاده با بیان این مطلب اظهار داشت: پرونده قاچاق ۲ دستگاه بیل مکانیکی کوماتسو به ارزش ۲۰۷ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال در شعبه اول ویژه مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان ماکو رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط دستگاه‌های کشف شده متخلف را به پرداخت ۲۰۷ میلیارد و ۸۹۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی دستگاه‌ها محکوم کرد.

وی اضافه کرد: پلیس گمرک بازرگان شهرستان ماکو گزارش تخلف را در بررسی اظهارنامه‌های ورود موقت ۲ دستگاه بیل مکانیکی و عدم خروج از کشور کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 6 =

دکمه بازگشت به بالا