اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادی

توافقنامه مشارکت تعریض خیابان امام ماکو منعقد شد

منطقه آزاد ماکو – ماکو – معاون فنی، عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: توافقنامه مشارکت در تعریض خیابان امام ماکو بین شهرداری و سازمان منطقه آزاد ماکو منعقد شد.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، فرزاد بازیار روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این توافقنامه در راستای ادامه مساعدت‌های قبلی سازمان منطقه آزاد ماکو، بالا بردن رضایت مندی شهروندان محترم و تسهیل در عبور و مرور شهری، منعقد شد.

وی افزود:جهت اجرایی کردن توافق نامه و تسریع در روند مصالحه املاک تصمیماتی اتخاذ شده است.

وی اضافه کرد: در این راستا کمیته تعریض خیابان امام متشکل از ۱۰ نفر که ۵ نفر آن از طرف سازمان و ۵ نفر دیگر از طرف شورای محترم شهر ماکو است تشکیل شده است.

معاون فنی و عمرانی سازمان منطقه آزاد ماکو ادامه داد: این توافق نامه به گونه ای منعقد شده که تا اتمام مصالحه املاک و تعریض خیابان امام، همگام با شهرداری و همراه شهروندان، نسبت به حل مشکل دیرینه شهر ماکو اقدامات لازم را به انجام می رسانیم.

وی خاطر نشان کرد: تاکنون ۲۰۰ مترطول از ۱۵۰۰ متر طول این خیابان تملک شده است و در سال جاری ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال در این راستا توسط سازمان هزینه شده است.

بازیار تصریح نمود:  مقرر شده است تا اتمام آزاد سازی و تملک در سال ۹۷ مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال توسط سازمان و معادل آن توسط شهرداری ماکو هزینه شود و این روند تا پایان کامل تملک ادامه خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، ماکو با بیش از ۹۴ هزار نفر جمعیت در شمال استان آذربایجان غربی واقع شده است.

۷۱۳۲

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × سه =

دکمه بازگشت به بالا