توقیف موتورسیکلت های متخلف در پلدشت

فرمانده انتظامی شهرستان پلدشت از توقیف نزدیک به ۵۰ دستگاه موتور سیکلت به دلیل ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت و سلب آسایش عمومی خبرداد.
به گزارش خبرماکو، سرهنگ اسماعیل زادگان با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به اینکه برخورد با موتور سیکلت سواران مختلف از مطالبات مردمی در این شهرستان بود، نزدیک به ۵۰ موتور سیکلت در این شهرستان که باعث آلودگی صوتی و ایجاد مزاحمت و سلب آسایش مردم میشدند، توقیف شدند.
وی ادامه داد: این تعداد موتور سواران به دلیل تخلف راکبان آنها و انجام حرکات نمایشی حادثه آفرین و ایجاد خطر جانی و مالی برای خود و دیگران باعث اتصادفات خودرویی و موتوری شده و زمینه وحشت و مزاحمت و سلب آسایش برای شهروندان را فراهم میساختند توسط پلیس توقیف شده است.
فرمانده انتظامی شهرستان پلدشت اضافه کرد: لذا پلیس در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با نوتور سواران متخلف. قطعا با موتور سوارهای بدون پلاک. پلاک مخدوش و دستکاری شده و موتورسیکلتهایی که با آلودگی صوتی همراه باشد توقیف و برخورد خواهد کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان پلدشت به خانوادههای محترم توصیه کرد موتور سیکلتها را در اختیار افراد کم سن و سال و فاقد گواهینامه قرار ندهند و همچنین راکبان موتور سیکلت در حین استفاده از این وسیله از کلاه ایمنی استفاده کنند.











