اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو
خودروی سواری با بیش از ۵۳ میلیون ریال خلافی در ماکو توقیف شد

فرمانده پلیس راه انتظامی آذربایجان غربی گفت: خودروی سواری با بیش از ۵۳ میلیون ریال خلافی در ماکو توقیف شد.
به گزارش آوای آزادآذربایجان، سرهنگ عباس فرمانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ماموران پلیس راه شهرستان ماکو در حین گشت زنی یک دستگاه خودروی سواری را به علت ارتکاب تخلف توقیف کردند.
وی اضافه کرد: در استعلام های صورت گرفته مشخص شد که این خودرو دارای ۵۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال جریمه پرداخت نشده است که با توجه به این امر، خودروی توقیف شده به پارکینگ منتقل شد.
وی اظهار کرد: هفته گذشته نیز یک دستگاه خودروی سواری در محور خوی – سلماس با ۱۴۰ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال خلافی توقیف شده بود.
به گزارش ایرنا، طبق قانون پلیس باید از تردد خودروهای با بیش از ۱۰ میلیون ریال خلافی در معابر جلوگیری کرده و تا تسویه خلافی، آن را به پارکینگ منتقل کند.











