خیرین مدرسه ساز باید تشویق و تقویت شوند

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت : خیرین مدرسه ساز منطقه باید تشویق و تقویت شوند.
به گزارش خبر ماکو : از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا ) منطقه آذربایجان غربی ، مهندس ” حسین فروزان ” در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد ماکو که در محل سالن اجتماعات آموزش و پرورش پلدشت برگزار شد اظهارکرد: با مشارکت خیرین مدرسه ساز امسال پنج مدرسه در منطقه آزاد ماکو کلنگ زنی شده است .
وی مشارکت بخش خصوصی و خیرین مدرسه ساز را در این منطقه بسیار بالا عنوان کرد و گفت : برای پرداخت هزینه به تمامی ادارات آموزش و پرورش شهرستان های منطقه بدون در نظر گرفتن شاخص ها این کار صورت گرفته است .
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو تصریح کرد : سازمانهای مردم نهاد همان خیرین مدرسه ساز را باید تقویت کرد و در این رابطه هم فرهنگ سازی لازم باید صورت بگیرد.
“اکبر عبدالله نژاد “فرماندار پلدشت هم در این جلسه گفت : استقرار سازمان منطقه آزاد ماکو به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران هم نعمت و هم فرصت برای رشد منطقه است .
وی کمک سازمان منطقه آزاد ماکو را برای تجهیز و نوسازی مدارس منطقه بسیار ستودنی عنوان کرد و گفت : با استفاده از ظرفیت های این سازمان باید فضاها ، مکانها و مدارس منطقه آزاد را طوری بسازیم که شایسته دانش آموزان این منطقه باشد .
فرماندار پلدشت به جلب مشارکت بخش خصوصی و خیرین اشاره کرد و افزود : فرهنگ سازی لازم در این رابطه برای ساخت مدارس بسیار ضروری و لازم است .
حجت الاسلام ” دوز دوزانی ” امام جمعه پلدشت هم در این جلسه اظهار کرد : مسئولان نظام که امروز برای خدمت به مردم در تمامی دستگاهها و نهادها باید عدالت را سرلوحه کار خود قرار دهند.
در چهارمین جلسه شورای آموزش و پرورش منطقه آزاد ماکو هفت دستور جلسه که چهار گزارش و سه دستور برای مصوبه پیشنهاد شده بود که مورد بحث وبررسی قرار گرفت .
















