اخبار منطقه آزاد ماکوورزشی

رالی گردشگری بانوان در شهر مرزی ماکو برگزار می‌شود

منطقه آزاد ماکو – ماکو- مدیر اجتماعی، سلامت و ورزش سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: رالی گردشگری بانوان با همکاری سازمان منطقه آزاد ماکو و کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در مسیر شوط – بازرگان برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، حسین ولی زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبر نگار ایرنا بیان کرد: این رالی روز جمعه ۲۳ آذر ۹۷ در منطقه شوط استارت خورده و پس از پشت سرگذاشتن مسیرهای طبیعی و تاریخی پلدشت، رند و ماکو به بازرگان خواهد رسید.

وی افزود: طول مسیر رالی گردشگری بانوان ماکو ۱۳۵ کیلومتر است و ۱۰ تیم داوری که از افراد آموزش دیده هستند، به ثبت امتیازهای شرکت کنندگان می‌پردازند.

وی خاطر نشان کرد: در پایان رالی، بر اساس امتیازهای کسب شده به رانندگان و نقشه‌خوانان برتر مسابقه جوایزی اهدا خواهد شد.

وی همچنین خاطر نشان کرد : این جشنواره با هدف معرفی مناطق گردشگری کمتر شناخته شده، سامان‌دهی اوقات فراغت بانوان، ایجاد فضای شاد و مفرح ورزشی‌تفریحی و همچنین معرفی قابلیت‌های بانوان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرماکو، منطقه آزاد ماکو به عنوان یکی از هفت منطقه آزاد کشور به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در دولت تدبیر و امید به الگویی برای اقتصاد مقاومتی تبدیل شده است.

مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومتر مربع بوده و به تنهایی بیش از ۷۵ درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.

این منطقه در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با این کشورها به ترتیب ۱۳۰ و ۱۴۰ کیلومتر است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دکمه بازگشت به بالا