اخبار منطقه آزاد ماکواقتصادی

رزرو بلیط پروازهای فرودگاه ماکو از ۲۹ فروردین ماه

مذاکرات پایانی با شرکت هواپیمایی سپهران در خصوص پروازهای فرودگاه ماکو انجام یافت.

به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد ماکو، در آخرین نشست مسئولین سازمان منطقه آزاد ماکو با مدیران شرکت هواپیمایی سپهران مسائل مربوط به پروازهای روزانه، نرخ و نحوه فروش بلیط، ساIMG_3519عت و مسیر  پروازی را مورد بررسی قرارگرفت.

علیرضا جمشیدی، مدیر فرودگاه ماکو بعد از نشست با مدیران شرکت هواپمایی گفت: طبق تفاهم نامه امضاء شده با شرکت هواپیمایی سپهران، هواپیمای دور نیر ۳۲۸ با ظرفیت ۳۰نفر بصورت روزانه از فرودگاه ماکو پرواز می کند.

وی اضافه کرد: فعلا مسیرهای تهران – ماکو و ماکو – ارومیه در مرحله اول صورت می گیرد ودر آینده نیز پروازهای جدیدی در مسیر های دیگر برقرار می شود.

وی ادامه داد: فروش بلیط های این پروازها از ۲۹ فروردین ماه سال جاری از طریق سایت فروش اینترنتی سپهران در اختیار مسافران محترم قرار خواهد گرفت و شروع پروازها از اوایل اردیبهشت خواهد بود.

وی با بیان اینکه این کار آغازی تاریخی برای منطقه آزاد ماکو و مردم منطقه است و با این اتفاق مسیر توسعه و پیشرفت را سریعتر خواهیم پیمود، اظهار داشت: در آینده شاهد پروازهای فرودگاه ماکو به مقصد کشورهای همسایه نیز خواهیم بود.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا