مجوز سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو یک روزه صادر می شود

منطقه آزاد ماکو – ماکو – مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: مجوز اقتصادی برای سرمایه گذاری اتباع ترک در این منطقه ظرف یک روز صادر می شود
به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، غلامرضا سلیمانی روز چهارشنبه در دیدار جمعی از فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع بندر ‘مرسین’ ترکیه از حمایت بی سابقه این سازمان از سرمایه گذاران خبر داد و گفت: دولت امنیت هرگونه سرمایه گذاری خارجی در این منطقه را تضمین می کند.
وی با اشاره به واگذاری زمین مورد نیاز به فعالان اقتصادی خارجی، افزود: تغییراتی در واگذاری زمین به سرمایه گذاران در مناطق آزاد ایجاد شده است و فعالان اقتصادی می توانند با خیال آسوده از امکانات این مناطق استفاده کنند.
وی در ادامه به مزیت های قانونی سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو نیز اشاره و اضافه کرد: معافیت های ۲۰ ساله مالیات بردرآمد و دارایی و معافیت های گمرکی از جمله آنهاست.
وی با اشاره به مهیا بودن انرژی ارزان و زیرساخت های سرمایه گذاری از جمله آب، برق، گاز و فیبرنوری در این منطقه، از سرمایه گذاران ترک خواست تا از فرصت های سرمایه گذاری در منطقه آزاد ماکو استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو، سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع کشاورزی در منطقه را بسیار سودآور عنوان کرد و افزود: فرصت های سرمایه گذاری مناسبی برای کشت گلخانه ای و احداث مراکز گردشگری مهیاست.
وی افزود: برندهای ترک در بازار ایران فروش خوبی دارد و سرمایه گذاران ترکیه در ایران باید از این فرصت برای ثبت برند و تولید استفاده کنند.
فعال اقتصادی ترکیه و بزرگترین صادرکننده موز به ایران نیز در این نشست گفت: در طول ۲۵ سال گذشته همکاری های برادرانه و خوبی با طرف های ایرانی داشتیم.
وی تداوم دیدارهای مقامات ایرانی با تجار ترکیه ای را خواستار شد و افزود: یکی از مشکلات عمده ترانزیت، معطلی ۶ روزه در گمرک بازرگان است و این موضوع موجب فاسد شدن بار کامیون ها می شود.
وی با بیان اینکه مسوولان گمرک کامیون های ایرانی را در اسرع وقت ترخیص می کنند، اضافه کرد: تعداد آزمایش های شیمیایی و فیزیکی مواد غذایی در ایران ۱۵ مورد و در ترکیه ۱۲ بند است و این ناهماهنگی موجب بروز مشکلاتی در ترخیص کالا از گمرک می شود.
به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیایی شامل شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، حدود ۲۰۰ هزار نفر است.
منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای ۱۴۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و ۱۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
مرسین نیز شهری بندری در سواحل دریای مدیترانه است و در جنوب ترکیه قرار دارد.








