اخبار منطقه آزاد ماکو

شایعه‌پراکنی یکی از بیماری‌های عصر حاضر است

امام جمعه ماکو گفت: شایعه‌پراکنی یکی از بیماری‌های عصر ما است، که برای مقابله با آن باید برخاست.

به گزارش خبر ماکو ، حجت‌الاسلام "ایوب رنجبری" ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان در جمع نمازگزاران اظهار داشت: گناه شایعه به یکی از بیماری‌‌های عصر ما تبدیل شده است، که برای جلوگیری از شیوع یافتن آن باید تلاش کنیم.01امام جمعه

وی با اشاره به اینکه پیرامون شخصیت و عملکرد اشخاص نباید براساس شنیده‌ها قضاوت کنیم، افزود: در صورت نداشتن علم و یقین در ارتباط با شنیده‌ها، نباید یک سری اخبار و ادعاها را در جامعه و بین مردم منتشر کنیم.

امام جمعه ماکو با اظهار به اینکه در صورت دست یافتن به یقین در ارتباط با صحت موضوع نباید هر مطلبی بین اقشار مختلف مردم مطرح کرد، گفت: نباید با اعمال، رفتار و صحبت‌های خود به شخصیت اجتماعی و فردی دیگران لطمه وارد کرده، تهمت و افترا به اشخاص وارد کنیم.

رنجبری با اظهار به اینکه شایعه‌پراکنی ابزاری دست مغرضان برای فریب دادن افراد ساده‌دل است، اضافه کرد: شایعه‌پراکنی در آموزه‌های دین مبین اسلام حرام بوده، و برای آن مجازات و کیفر اخروی تعیین شده است، بنابراین نباید به بهانه‌های واهی به عرض و آبروی اشخاص لطمه وارد کرد.

وی با ابراز تاسف از اینکه شایعه‌ها بیشتر مواقع علیه افراد برجسته جامعه ساخته و اشاعه پیدا می‌کند، افزود: این حرکات و رفتارها از اخلاق اسلامی و منش انسانی به معنای واقعی فاصله داشته و دیگران را  از ارتکاب آن باید نهی کرده و آنها را به معروف دعوت کنیم.

مدیر حوزه‌های علمیه ماکو فرا رسیدن روز دانشجو ۱۶ آذر را به جامعه دانشگاهی کشورمان تبریک گفت و برای آنها آرزوی موفقیت در کسب علم و دانش کرد و اظهار داشت: دانشجو باید در راستای کسب دانش سیاسی گام بردارد، اما هرگز نباید سیاست‌زده شود.

وی ۱۶ آذر را روز دانشجوی ضداستکبار دانست، خاطرنشان کرد: دانشجویان باید همواره مقابل ایادی استکبار جهانی و سردمداران آن بلند شده و در راستای عمل به رهنمودهای امام خمینی و مقام معظم رهبری گام‌های بلندی بردارند.

رنجبری به ضرورت راه‌اندازی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و بیان داشت: از این رهگذر می‌توان جامعه دانشگاهی کشور را برای محقق کردن منویات مقام معظم رهبری بسیج کرده و از طرف دیگر شعور سیاسی آنها را در مسیر درست و زیر پرچم ولایت ارتقا داد./فارس

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =

دکمه بازگشت به بالا