صادرات ۶۰ هزار دلاری پوشاک از ماکو به سرزمین اصلی برای نخستین بار/ ایجاد ارزش افزوده ۵۸ درصدی

به گزارش آوای آزاد آذربایجان:اکبر نوبخت در خصوص صادرات اولین محموله پوشاک تولید درمنطقه آزاد ماکو به سرزمین اصلی گفت: برای نخستین بار پس ازتاسیس منطقه آزاد ماکو واحد تولید پوشاک در این منطقه تاسیس و پس از واردات مواد اولیه محصول نهایی را به صورت کامل به سرزمین اصلی صادر کرده است.
وی در ادامه افزود: این واحد با استخدام ۲۰۰کارگر در مرحله نخست ۵هزارعدد شلوار به ارزش دلاری ۶۰ هزار دلار تولید داشته که درنهایت هدفگذاری برای تولید ۱۵۰ هزار عدد شلوار در سال است.
مدیرکل گمرک سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به واردات ۱۲۰ هزار دلاری پارچه برای تولید این میزان البسه گفت: صادرات محصول نهایی ارزش افزوده ۵۸ درصدی را به دنبال داشته است.
نوبخت اظهار کرد: برنامه ریزی منطقه آزاد ماکو برای تبدیل این منطقه به قطب تولید پوشاک در کشور است که براین اساس تاکنون ۳ واحد تولیدی تأسیس و برنامه ریزی برای تاسیس ۱۰۰ واحد دیگر تا سال آینده است.
وی در توضیح سرمایه گذاری صورت گرفته برای تأسیس واحد تولیدی پوشاک درماکو گفت: صددرصد سرمایه گذاری داخلی بوده ولی جهت حرکت براساس سلیقه عمومی از صاحبنظران ترک نیز استفاده می شود.
مدیرکل گمرک سازمان منطقه آزاد ماکو درانتها خاطر نشان کرد: تولید و صادرات البسه درمنطقه آزاد ماکو از واردات محصولات مشابه از کشور ترکیه و خروج ارز جلوگیری می کند.
/ میزان









