فردا پروازآزمایشی فرودگاه منطقه آزاد ماکو انجام می شود

در دومین روز از دهه فجر پرواز آزمایشی در فرودگاه منطقه آزاد ماکو انجام می شود.
خبر ماکو : به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی، فردا با حضور مهندس ترکان مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی پرواز آزمایشی در فرودگاه منطقه آزاد ماکو انجام می شود.
فرودگاه ماکو یکی از زیر ساخت های اساسی برای توسعه و رونق منطقه آزاد ماکو است که همزمان با استقرار سازمان منطقه آزاد، کلنگ این طرح به دست اکبر ترکان بر زمین خورد و هم اکنون با تکمیل باند، آماده انجام پرواز آزمایشی است.
همچنین در این سفر که حجت الاسلام زم معاون فرهنگی، گردشگری و اجتماعی دبیرخانه که مهندس اکبر ترکان را همراهی خواهد کرد پایانه صادراتی منطقه آزاد ماکو افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید .
این پایانه به مساحت ۱۲ هکتار با هزینهای بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان در فاز اول ایجاد شده که در دو فاز دیگر نیز تا ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه در برخواهد داشت.
این برای نخستین بار است که یک پایانه صادراتی بهطور ۲۴ ساعته فعالیت خواهد کرد و مجهز به دوربینهای مداربسته و برجهای نوری برای کنترل دقیق و امنیت کالاهای صادراتی خواهد بود.
خبر تولیدی
خبرنگار: ۴۵
انتهای پیام










