اقتصادیبین المللسراسری

کشف سکه های تقلبی یورو در اتوبوس ایرانی

در جریان بازرسی از یک اتوبوس ایرانی در ترکیه ده هزار سکه یوروی تقلبی کشف شد.

به گزارش خبر ماکو به نقل از شبکه خبری “تی آر تی”ترکیه،پلیس ترکیه همچنین یک کامیون ایرانی حامل ۱۰۰ کیلوگرم هرویین را به مقصد اروپا توقیف کرد.

پلیس ترکیه اعلام کرداین کشفیات از سوی شعبه مواد مخدر و قاچاق کالا در استان آغری در مرز گوربولاق در آن سوی مرز بازرگان انجام شد و در این عملیات ۲ نفر که یکی از آنها تبعه ایران بود، دستگیر شده است.

پلیس منطقه ادعا کرده است که یک کامیون که دیروز از مرز ایران به ترکیه وارد شده و عازم اسپانیا بود، مورد بازرسی قرار گرفته است که در این بازرسی صد کیلوگرم هروئین کشف و ضبط شده است. راننده این کامیون که (ح.ف) نام دارد به مقامات قضائی تحویل داده شد و با قرار بازداشت به زندان فرستاده شده است.

در همین روز یک اتوبوس مسافری که از ایران به سمت استانبول در حرکت بود، توسط تیم بازرسی شعبه مبارزه با قاچاق مورد بازرسی قرار گرفت. در زیر صندلیهای این اتوبوس ده هزار سکه یوروی تقلبی کشف شد. در این عملیات فردی با نام ح.ح دارای تابعیت ایرانی با قرار بازداشت روانه زندان شد.

پلیس ترکیه اعلام کرده است بخش زرد وسط سکه تقلبی در صورت وارد آمدن ضربه محکم، جدا می شود. همچنین سکه های تقلبی دارای وزن کمتری نسبت به سکه های واقعی می باشند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا