اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکو

محموله اشیای تاریخی در گمرک بازرگان کشف شد

منطقه آزاد ماکو – ماکو -فرماندار ماکو گفت: یک محموله اشیای تاریخی ارزشمند با تلاش ماموران گمرک بازرگان از داخل بار یک کامیون صادراتی کشف و ضبط شد.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، شاهین علیزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ماموران گمرک بازرگان به کمک تجهیزات کنترلی، ۱۱ قطعه سفال تاریخی را در بار فرش یک کامیون که از مبدا تهران به مقصد سوئیس در حال خروج از ایران بود، کشف کردند.
وی با بیان اینکه ماموران گمرک بازرگان در نیمه شب اطلاعات بار یک کامیون خروجی را به کمک سامانه های الکترونیکی رصد کرده بودند، افزود: این ماموران پس از بررسی اطلاعات با سامانه جامع گمرکی به محموله مشکوک شدند و آن را به کمک دستگاه ایکس ری کامیونی اسکن کردند.
فرماندار ماکو ادامه داد: ماموران گمرک با باز کردن پلمب کامیون محموله را بازرسی و ۱۱ سفال تاریخی را که به شیوه ماهرانه ای در میان فرش های بسته بندی، جاسازی شده بود، کشف کردند.
وی اضافه کرد: این محموله قاچاق از سوی گمرک بازرگان به مراجع قضایی تحویل داده شد.
وی گفت: بر اساس این گزارش در میان این سفال های تاریخی، قطعاتی مربوط به دوره های تاریخی اشکانیان، دوره های پس از اسلام، قرون ۶ و ۷ هجری قمری دیده می شود.
به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو، با تجهیز گمرکات به دستگاه های ایکس ری و دیگر تجهیزات کنترلی و افزایش دانش و تخصص ماموران گمرک کشفیات قاچاق توسط ماموران گمرک افزایش یافته است.
مرز بازرگان از جمله مرزهای مهم واردات و صادرات کشور به شمار می رود که در شمال آذربایجان غربی قرار دارد.
بازرگان از طرف شمال در یک کیلومتری کشور ترکیه و از طرف شمال شرقی در امتداد مرزهای ایران با جمهوری خودمختار نخجوان قرار گرفته است و دروازه ایران به سمت اروپا به شمار می رود.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + 10 =

دکمه بازگشت به بالا