اخبار منطقه آزاد ماکو

الحاق مرز رازی خوی و چالدران در حد یک پیشنهاد است

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت : الحاق مرز رازی خوی و چالدران در حد یک پیشنهاد است

به گزارش خبر ماکو :مهندس " حسین فروزان " در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا ) منطقه آذربایجان غربی ،با اعلام این مطلب گفت : موضوع الحاق چالدران جزو دغدغه های بنده ، آقای استاندار و نماینده محترم منطقه می باشد جهت توسعه اقتصادی این شهر همجوار نیاز است که موضوع الحاق حل شود هر چند که بهتر است مناطق آزاد از نظر وسعت بزرگ نباشند.01

وی علت این کار را فراهم ساختن زیرساخت ها برای سرمایه گذاری دانست و گفت : ما متعهد هستیم که مشکل چالدران را طرح نماییم تا این مشکل حل شود.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ماکو تصریح کرد : هدف ما خدمت به مردم منطقه و در عین حال توسعه اقتصاد استان و کشور است و نظر مردم در این باره اولویت اول  بوده و مدیران منطقه آزاد ماکو تلاش دارند با تدوین برنامه های گوناگون و ایجاد بسترهای لازم ، صاحبان سرمایه داخلی و خارجی را برای سرمایه گذاری به سوی منطقه جلب نمایند که این امر علاوه بر اقتصاد و صنعت کشور و استان ،  برای مردم مطلوب تر می باشد .

مهندس " فروزان " خاطر نشان ساخت : منطقه آزاد در محیطی کوچک اثرات مثبت خود را سریع تر خواهد گذاشت و با وسیع تر شدن این منطقه مشکلات آن نیز چند برابر خواهد شد .

وی تاکید کرد : در مورد طرح الحاق گمرگ رازی ، صرفا این یک نظریه و پیشنهاد است و تاکنون در این مورد هیچ گونه صحبتی غیر از صحبت های کارشناسی نبوده است.

به گزارش ایسنا : منطقه آزاد ماکو با وسعت ۵۰۰هزار هکتار بعد از شانگهای چین دومین منطقه آزاد بزرگ در جهان است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. امیدوارم این طرح الحاق چالدران و خوی به منطقه آزاد ماکو در حد همان پیشنهاد بمونه . همون یک بار که خوی نساجی ماکو رو از شهر ماکو گرفت و فرصت های شغلی رو که برا جونای ماکویی درست شده بود رو از بین برد بسه. از مسولین درخواست دارم اول به همین منطقه برسن و بستر کار برای افراد این منطقه رو فراهم کنن بعد به سراغ الحاق کردن شهرای دیگه به این منطقه باشن. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 19 =

دکمه بازگشت به بالا