اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوخانه و خانوادهسراسری

با تصویب کمیسیون اجتماعی مجلس؛ وام ازدواج ۱۰۰ میلیون تومان شد

به گزارش خبر ماکو، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، از تصویب افزایش وام ازدواج به ۱۰۰ میلیون تومان در بودجه ۱۴۰۰ و تعیین مدت ۱۰ سال برای بازپرداخت آن در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.

 سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، از تصویب افزایش وام ازدواج به ۱۰۰ میلیون تومان در بودجه ۱۴۰۰ و تعیین مدت ۱۰ سال برای بازپرداخت آن در نشست امروز این کمیسیون خبر داد.

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در بیان دستورکار نشست امروز (دوشنبه اول دی ماه) کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: “بر اساس مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس قرار شد وام ازدواج جوانان از ۵۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش داده شود و مهلت بازپرداخت آن نیز از ۵ سال به ۱۰ سال تغییر داده شود که این مصوبه باید به تصویب کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۰ و صحن علنی مجلس هم برسد.”

اعلام این خبر با انتقاد رییس فراکسیون زنان مجلس روبه رو شد.

فاطمه قاسم پور در این باره به ایسنا گفت: “این پیشنهادات باید به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ برود و در آنجا بررسی شود. چناچه در آن جلسات تصویب شد، به صحن علنی مجلس می‌رود. معمولا صحن علنی مجلس با مصوبات کمیسیون تلفیق موافقت می‌کند اما الزامی مبنی بر موافقت هم وجود ندارد.”

رئیس فراکسیون زنان مجلس رسانه‌ای شدن پیشنهاد ۱۰۰ میلیونی وام ازدواج را «نامناسب» دانست و گفت: “اگر این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ رأی نیارود، اتفاق خوبی برای جامعه نمی‌افتد و باعث ایجاد التهاب می‌شود. ترجیح می‌دهم که راجع به این موضوع صحبتی نکنم.”

نماینده مردم تهران در مجلس در پایان ضمن اعلام موافقت خود با افزایش وام ازدواج اظهار کرد: “اگر کمیسیون تلفیق وام ۱۰۰ میلیونی ازدواج را مصوب کرده بود، رسانه‌ای شدن آن موردی نداشت اما از آنجا که احتمال تصویب چنین مبلغی در کمیسیون تلفیق کم است، رسانه‌ای شدن آن فایده‌ای ندارد.”


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: اقدامات جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی قابل توجه و تحسین برانگیز است

نماینده مجلس: ترور، بیانگر عمق خباثت دشمنان انقلاب اسلامی است

نماینده مجلس: خط ریلی ماکو – کارس ترکیه عاملی برای تحول اقتصادی در منطقه است

نماینده مردم ماکو در مجلس با اشاره به بحران کرونا: بسته شدن مرز، تعطیلی  داد و  ستد  ۶هزار مزرنشین را در پی دارد

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا