اخبار منطقه آزاد ماکو

ورود بیش از دوهزار زائر خارجی از مرز بازرگان

تاکنون بیش از ۲ هزارو ۴۰۰ نفر زائر اربعین حسینی از کشور‌های خارجی از مرز زمینی بازرگان وارد ایران شده اند.

به گزارش خبرماکو، این روز‌ها  زائرین خارجی  با هدف شرکت در پیاده روی اربعین حسینی از مسیر پایانه مرزی بازرگان وارد کشور می‌شوند  و از مرز تمر چین خود را به کربلا می‌رسانند.

فعالیت شبانه روزی ستاد شهرستانی اربعین ماکو و بازرگان و پذیرائی از زائرین خارجی همچنان در پایانه مرزی بازرگان ادامه دارد.

پیمان سلطانی مسئول موکب در بازرگان اظهار داشت: موکب شهید حجت رضایی مستقر در مرز بازرگان نسبت به سال گذشته تا کنون ۴۰۰ نفر افزایش زائر داشتیم تا بدین لحظه ۲ هزار ۴۰۰ نفر زائر از کشور‌های آذربایجان، ترکیه و گرجستان داشتیم.

موذنی مسئول موکب شهید باکری مستقر در پایانه مرزی بازرگان نیز گفت:  در این بازه زمانی ضمن استقبال، بسته‌های فرهنگی و چفیه به عنوان نشانگاه فرهنگی تدارک دیدیم فعالیت‌های رسانه‌ای و مجازی  و کار‌های تسهیل گری ورود زائرین را انجام می‌دهیم.

ایجاد مواکب در مسیر‌های منتهی به پیاده روی اربعین حسینی گامی بسیار ارزشمند در خدمت رسانی به زائرین حسینی است.

حسینی رئیس ستاد باز سازی عتبات عالیات استان و عضو ستاد اربعین حسینی نیز گفت:  در کل استان از مرز بازرگان تا الحسینیه البغداد ۷۶ موکب حسینی مستقر کردیم.

سعادتی عضو ستاد اربعین کشور نیز گفت: در این مسیر تمام مواکب مردمی بدون استثناء با عشق و علاقه بدون توجه به وظایفی که در ارگان‌ها و مراجع دارند کار خودشان را انجام می‌دهند.

 امسال ۲ موکب حسینی در مرز بازرگان برای خدمت رسانی به زائرین خارجی راه اندازی شده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا