اخبار منطقه آزاد ماکوفرهنگی و هنری

مدیرعامل: ائمه جمعه و روحانیون با اطلاع رسانی از خدمات دولت، با هجمه های تبلیغاتی دشمنان مقابله کنند

منطقه آزاد ماکو – ماکو – مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو گفت: ائمه جمعه و روحانیون با اطلاع رسانی از خدمات دولت در منطقه با هجمه های تبلیغاتی دشمنان مقابله کنند.

به گزارش پایگاه خبری خبر ماکو،  غلامرضا سلیمانی روز چهارشنبه در دیدار با ائمه جمعه، علما و روحانیون شهرستان های ماکو، شوط و پلدشت با اشاره به اینکه افزایش امید و اعتماد عمومی و اجتماعی در مردم توسط نخبگان جامعه بویژه روحانیون ضروری است، اضافه کرد: درآستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب دشمنان سعی در تضعیف نظام و اقدامات صورت گرفته هستند لذا باید با بیان اقدامات صورت گرفته، برنامه ها و چشم انداز توسعه منطقه در اذهان عمومی، امید را در جامعه افزایش داد.

وی ارتباط مستمر روحانیون با سازمان منطقه آزاد ماکو و مشاوره با آنان در جهت توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه را خواستار شد و افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم تا از فرصت‌ها، امکانات و تولیدات داخل کشور و استان در بخش‌های مختلف به نحو مطلوب بهره و در رفع مشکلات آن کوشا باشیم.

سلیمانی ادامه داد: هرچند ایراد و انتقاداتی به عملکرد برخی از کارگزاران وارد است ولی با این وجود اقدامات ارزشمندی هم در طول این سال ها توسط دولت در منطقه آزاد ماکو انجام و در حال انجام است و برودی شاهد بهره برداری از پروژه های نیمه تمام عمرانی منطقه خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه برنامه های توسعه ای برای منطقه تدوین شده، با پشتوانه مهندسی فرهنگی بوده است، خاطر نشان کرد: از این پس تحولات منطقه و اقدامات و برنامه های سازمان بصورت بولتن هفتگی در اختیار ائمه جمعه منطقه آزاد ماکو قرار می گیرد.

در این نشست ائمه جمعه شهرستان های ماکو، شوط و پلدشت با اعلام آمادگی برای همکاری با سازمان منطقه آزاد ماکو به بیان دیدگاه ها و برنامه های خود پرداخته و بر لزوم ارائه گزارش اقدامات ۴۰ ساله نظام جمهوری اسلامی در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تاکید کردند.

به گزارش خبرماکو، منطقه آزاد ماکو به عنوان یکی از هفت منطقه آزاد کشور به لحاظ محدوده جغرافیایی منطبق بر شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در دولت تدبیر و امید به الگویی برای اقتصاد مقاومتی تبدیل شده است.

مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومتر مربع بوده و به تنهایی بیش از 75 درصد کل مساحت مناطق آزاد کشور را به خود اختصاص داده و دومین منطقه آزاد بزرگ دنیاست.

این منطقه در مجاورت کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان قرار دارد و طول مرزهای جمهوری اسلامی ایران در این منطقه با این کشورها به ترتیب 130 و 140 کیلومتر است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا