اقتصادی

آغاز بهره‌برداری رسمی از سکوی دیجیتال فریزون‌تک

به گزارش خبرماکو، رضا ابراهیمی با اعلام این خبر اظهار داشت: سکوی دیجیتال فریزون‌تک با بهره‌گیری از الگوی نوآوری باز و معماری چندسویه، بستری یکپارچه و پویا برای پرورش ایده‌ها، توسعه فناوری و تقویت همکاری‌های مؤثر میان شرکت‌های دانش‌بنیان، فعالان اقتصادی، نخبگان و متخصصان حوزه فناوری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران فراهم می‌آورد.

ابراهیمی در تشریح مبانی قانونی این طرح گفت: این سکو در چارچوب قوانین و مقررات کشور، از جمله ماده (۶۵) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه، و در پاسخ به مأموریت توسعه اقتصاد دیجیتال در اداره مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، طراحی و اجرا شده است تا زمینه‌ای شفاف، کارآمد و هدفمند برای معرفی توانمندی‌های فناورانه و بومی‌سازی نیازهای فناورانه کشور ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری و توسعه منطقه آزاد ماکو ،در جایگاه کارفرما این طرح در پایان با تقدیر از حمایت‌های دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، از تمامی فعالان حوزه فناوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و نخبگان دعوت کرد تا با حضور و مشارکت مؤثر خود در این سکو، در شکل‌دهی به آینده‌ای نوآورانه، رقابت‌پذیر و پایدار برای مناطق آزاد و ویژه ایران سهیم باشند.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =

دکمه بازگشت به بالا