اجتماعیاخبار منطقه آزاد ماکوشهرستان هاشوط

پیشرفت ۵۴ درصدی طرح آبرسانی در شهرستان شوط

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی از پیشرفت ۵۴ درصدی طرح ۱۰۶ روستایی در زون شهرستان شوط خبر داد.

به گزارش خبر ماکو، محمد اشرفی با اعلام این خبر اظهار داشت: طرح  ۱۰۶ روستایی شهید امینی زون شهرستان شوط شامل ۳۳ روستا و توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه اجرا می‌شود.

وی افزود: برای اجرای این طرح  ۱۸۲ کیلومتر لوله مورد نیاز است که ۱۶۲ کیلومتر خریداری شده  و در اختیار کارگاه قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی آرماتوربندی و بتن ریزی ۴۶ مورد حوضچه  شیرآلات، آرماتوربندی  ۲۳ مورد از دیوار‌های حوضچه شیرآلات و نصب اتصالات ۶۵ مورد از حوضچه‌های شیرآلات از سایز‌های ۷۵ mm تا ۴۵۰mm در مسیر‌های لوله گذاری شده را از  اقدامات انجام شده برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: در قسمت ابنیه که شامل مخازن و ایستگاه‌های پمپاژ میانی است، آرماتوربندی و بتن ریزی فنداسیون‌ها و دیوار‌های فشارشکن سه راهی شیخ سیلو و سه راهی کچو به اتمام رسیده است.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =

دکمه بازگشت به بالا