اخبار منطقه آزاد ماکو

چالدران سردترین شهر آذربایجان غربی در ۲۴ ساعت گذشته بود

به گزارش خبرماکو- رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی گفت: چالدران با منفی سه درجه سانتی گراد دما سردترین شهر استان در ۲۴ ساعت گذشته بوده است.

مهدی صابری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرماکو افزود: شهرستان پلدشت نیز با دمای مثبت ۱۳ درجه سانتی گراد گرم ترین شهر استان بود و دمای ارومیه در همین مدت بین صفر و مثبت ۱۰ درجه سانتی گراد در نوسان بود.

وی اظهار داشت: در ۲۴ ساعت اخیر بارشی در ایستگاه های هواشناسی استان به غیر از شهرستان سردشت با ۲ میلیمتر ثبت نشده است.

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی بیان کرد: بررسی ها بیانگر این است که تا پایان هفته انباشت آلاینده های جوی و کاهش کیفیت هوا دور از انتظار نیست.


بیشتر بخوانید: بروزرسانی تجهیزات هواشناسی برای مقابله با بحران ضروری است


وی ادامه داد: با توجه به ریزش توده هوای سرد روند کاهشی دما برای استان در ۲۴ ساعت آینده به میزان ۲ تا سه درجه پیش بینی می شود.

آذربایجان غربی استانی کوهستانی با آب و هوای سرد است که سالانه بین ۳۵۰ تا ۴۵۰ میلیمتر بارندگی دارد.

حمید قاسمی

خبرنگار، عکاس خبری و روزنامه نگار

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هشت =

دکمه بازگشت به بالا